Bezumni teroristi su u 2014. hladnokrvno ubili 82.000 fazana, 16.800 srna, 4.382 jelena i to sve pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede

Bezumni teroristi su u 2014. hladnokrvno ubili 82.000 fazana, 16.800 srna, 4.382 jelena i to sve pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede

368 11481
Teroristi s malim mlohavim spolovilima i njihova nedužna žrtva.

… naravno bilo je tu i ljudi.

.

Autor: Robert Međugorac

 

Sada je već poštenije!

Sada je već poštenije!

U većini terorističkih organizacija, koja se eufemistički nazivaju “lovačka društva”, počelo je skupno ubijanje nedužnih životinja. Teroristi vatrenim oružjem sa sigurnog odstojanja ubijaju fazane, patke, trčke, liske, guske i kamenjarke, a od sitnih dlakavih životinja ubijaju zečeve, divlje svinje itd.

Čeka se i prvi snijeg kojeg teroristi s malim mlohavim spolovilima posebno vole kako bi pojačali svoje krvave pohode. Njihov broj diljem Hrvatske smanjen je prošle godine za 4%, sa 65.399 na 62.704, objavio je Državni zavod za statistiku. Broj terorističkih pripravnika pao je za četvrtinu pa ih je lani registrirano tek nešto više od tisuću.

Teroristi okupljeni u više od tisuću još uvijek legalnih udruga (za to ste glasali na prethodnim izborima), hladnokrvno su ubili 26.394 divlje svinje, 16.800 srna, 4.382 jelena, 82.000 fazana, 28.000 zečeva, 117.000 raznih pernatih životinja koje ovi divljaci nazivaju „divljač“, te 30.000 ptica močvarica. Gledano u postocima, u usporedbi s 2013. godinom broj ubijenih jelena veći je za 15%, srna za 10%, “divljih” (vrstaški naziv za slobodne, neuzgojene, neporobljene svinje) svinja za 23%, zečeva za 12%, fazana za čak 46%, a raznih močvarica za 11%.

Broj naoružanih terorista nema veze s brojem ubijenih životinja, pojašnjavaju u tzv. „Hrvatskom lovačkom savezu“, krovnoj terorističkoj organizaciji, jer ne idu svi registrirani teroristi u lov, iako se u stvari radi o zasjedama i hajkama, već samo kao tobože vode brigu o životinjama, da bi ih kasnije mogli oni ili njihovi krvoločni pajdaši potpuno nedužne streljali u nekoj sačekuši.

Imate malog pišu? Nema veze, isprobajte lov!

Imate malog pišu? Nema veze, isprobajte lov!

„Broj „divljači“ (kako ovi teroristički divljaci i siledžije nazivaju slobodne životinje, op. RM), određuje se „lovnogospodarskom osnovom“ koju svako „lovačko“ društvo mora imati. Krvoločni plan se donosi na razdoblje od deset godina, a revidirati se može u slučaju elementarne nepogode, bolesti „divljači“ ili slično.“, kaže mr. Marinko Šebečić, dr. med. vet. (marinko.sebecic@hls.t-com.hr – mob. +385 99 6060 705) stručni suradnik za tzv. „lovstvo“ u tzv. „Hrvatskom lovačkom savezu“ (čitaj – Hrvatskom terorističkom savezu) koji je ovih dana proslavio punih 90 godina neprekinutog rada, odnosno ubijanja i maltretiranja slobodnih životinja.

„Lovnogospodarska osnova“ temelji se na brojnom stanju svih vrsta životinja koje stalno ili sezonski žive u tzv. „lovištu“, u stvari se radi o njihovom domu, njihovom zavičaju u kojeg teroristi upadaju i vrše pokolje, te na broju životinja koje ove siledžije mogu uzgajati, tobože ne narušavajući odnose među vrstama.

Imate malu kitu? Nema veze, isprobajte lov! To će vas sigurno pretvoriti u ljudinu s velikim mudima.

Imate malu kitu? Nema veze, isprobajte lov! To će vas sigurno pretvoriti u ljudinu s velikim mudima.

Lovačka udruga Srndać“ iz Virovitice radi održavanja „lovnogospodarske osnove“ svake godine kupuje između 200 i 250 fazana iz uzgoja, a one slobodne u prirodi kao tobože ne love i ne ubijaju, kako oni umekšano vole reći „ne odstrjeljuju“, kao da se radi o igračkama, a ne o svjesnim individuama koje pate fizički i emotivno zbog njihovih tzv. “aktivnosti”.

Kontrolu „lovnogospodarske osnove“ obavlja „lovna inspekcija“ zloglasnog Ministarstva poljoprivrede, koja daje i suglasnost na ugovore o zakupu zajedničkih „lovišta“, čitaj prostora na kojem pijana banda može nesmetano vršiti egzekucije.

Nedavno je krvničko Ministarstvo odbilo dati zeleno svjetlo za produljenje ugovora četirima „lovačkim društvima“ iz Međimurske županije jer je utvrđeno da su protiv njih bili pokrenuti optužni prijedlozi zbog nedosljednog vođenja i greški u dokumentacijama, kao da je to važno, a ne životi svjesnih i osjećajnih Zemljana, no teroristi se nadaju da je već nastupila zastara pa da ipak na kraju neće ostati bez „lovišta“ jer bi to značilo gašenje udruga, kojemu se iskreno nadamo.

 

 

 

 

368 KOMENTARA

Odgovori: