Video: Veganka svako jutro pije spermu i maže je na lice

Video: Veganka svako jutro pije spermu i maže je na lice

230 20207

Tracy konzumira izlučevinu životinjskog porijekla, ali je i dalje u potpunosti etička veganka. Pije spermu, maže je na lice i kune se da je sjemena tečnost najbolji lijek za sve bolesti! Smatra da je sperma brani od zimskih prehlada, ali i da joj pomaže da rozaceju (kožno oboljenje) drži pod kontrolom. Kad vidite što sve sadrže spermatozoidi i vi ćete se zamisliti.

 

Tracy Kiss (29) iz Buckinghamshire (UK) svako jutro pije mućkalicu (smoothie) u koji doda spermu svoga prijatelja kako bi ojačala imunitet. Ona je bivši model, sada radi kao osobni trener i kaže da je redovno uzimanje sperme čini sretnom, a da na njeno cjelokupno zdravlje i ljepotu utječe nevjerovano pozitivno.

Ova samohrana majka dvoje djece savjetuje svima da uzimaju spermu ako žele spriječiti zimsku prehladu, a na YouTube-u postoje upute u kojima pokazuje kako se sperma koristi kao prirodna maska za lice.

Usprkos tome što je veganka, Tracy kaže kako je spremna koristiti ovaj tjelesni nusprodukt koji ne uzima na silu, nego na poklon, u potrazi za boljim zdravljem, pa dodaje ovu supstancu svakoga jutra u mućkalicu i tvrdi da je veoma korisna za zdravlje.

"Odabrala sam prijatelja nepušača koji je bio čist na testu za spolno prenosive bolesti kako bi bila potpuno sigurna u njegovu spermu." - Tracy Kiss

“Odabrala sam prijatelja nepušača koji je bio čist na testu za spolno prenosive bolesti kako bi bila potpuno sigurna u njegovu spermu.” – Tracy Kiss

Kada je prvi put predložila svom prijatelju da joj pokloni svoju spremu, on se začudio jer mu nije bilo jasno što zapravo hoće, ali ubrzo je postao njen svakodnevni donator.

Tracy sada uživa u svim koristima sperme i tvrdi da je konačno zadovoljna i razdragana: “Osjećala sam se pregaženo i bez energije, ali sada sam razdragana i moje raspoloženje se popravilo. Sjemena tečnost može biti jako ukusna, ovisno o tome što je moj prijatelj jeo. Mnogi ostali prijatelji misle da sam čudna, ali to me ne uznemirava.”

Kaže da je odabrala prijatelja nepušača koji je bio čist na testu za spolno prenosive bolesti kako bi bila potpuno sigurna.

Tracy radi kao osobni tjelovježbeni (fitnes) trener i kaže da je spremna redovno piti sjemenu tečnost, ali da joj dodaje neke sastojke, ako je njen prijatelj popio par krigli piva: “Ako je pio alkohol ili pojeo nešto oporo poput šparoga, ja ga zamolim da me upozori kako bih znala što da radim.”

Ovo nije prvi put da Tracy u svoj režim za ljepotu uključi neobičan sastojak. Ona je ispričala kako je koristila spermu svojih prijatelja za prilično ekstremne tretmane lica na svom YouTube kanalu prošle godine. Opisala je kako joj je prijatelj donosio spermu u plastičnim posudama od kineske brze hrane, koju je ona onda utrljavala na lice i držala je oko 20 minuta da koža upije: “Mislim da se ljudi zabrinu kad pomisle na stavljanje sperme na lice, a to je u stvari vrlo prirodna i zdrava stvar.”

Sperma sadrži enzime koji rastvaraju bjelančevine. Kada se nanesu na kožu, ti enzimi mogu odstraniti mrtve slojeve kože, nakon čega ona postaje glatka. Također, sperma sadrži i male količine cinka, magnezija, kalcija, kalija i fruktoze, koji hrane kožu.

Sperma sadrži enzime koji rastvaraju bjelančevine. Kada se nanesu na kožu, ti enzimi mogu odstraniti mrtve slojeve kože, nakon čega ona postaje glatka. Također, sperma sadrži i male količine cinka, magnezija, kalcija, kalija i fruktoze, koji hrane kožu.

Tracy pati od rozaceje, oboljenja kože koje uzrokuje crvenilo i preveliku osjetljivost, a kaže da je svakodnevno tretiranje lica spermom puno poboljšalo njen ten: “Znam da nema dodane kemije. Sperma je nešto najprirodnije, najaktivnije i najživlje što možete dobiti.”

Pošto je u svom videu opisala u kakvom je stanju njena koža nakon primjene sperme, ona je pokazala i posudu sa sjemenom tekućinom koju joj je donirao prijatelj, a potom naglasila da u donaciju “nije umiješana”, već da je ona rezultat svakodnevne aktivnosti njenog prijatelja te je podsjetila sve žene da se mogu obratiti za pomoć svojim partnerima.

Osjećaj kada skine ovu prirodnu masku s lica opisuje kao “rashlađujući i umirujući” i uspoređuje ga s osjećajem koji ima kada žvače žvaku s okusom mentola i duboko udiše, naglašavajući da će sperma imati bolji i svježiji miris ako se donator zdravo hrani.

Tracy ostavlja ovu supstancu na licu između 5 i 20 minuta prije nego što je obriše, a potom i ispere toplom vodom, nakon čega je njena koža glatka i sjajna.

Bivša manekenka kaže da je na ideju da isproba ovu masku došla kada je sa svojim terapeutom razgovarala o prirodnim lijekovima. Tada je počela istraživati i otkrila da su mnogi stručnjaci potvrdili prednosti ove tjelesne izlučevine: “Uostalom, spermatozoidi sudjeluju u stvaranju beba, a one na svijet izlaze sa prelijepom kožom. Tako da sam jako sretna što je koristim.”

Iako se čini bizarnim, možda ima istine u Tracynoj teoriji. Sperma sadrži enzime koji rastvaraju bjelančevine. Kada se nanesu na kožu, ti enzimi mogu odstraniti mrtve slojeve kože, nakon čega ona postaje glatka.

Također, sperma sadrži male količine cinka, magnezija, kalcija, kalija i fruktoze, koji hrane kožu.

 

 

 

230 KOMENTARA

Odgovori: