B041 – jedina slastičarnica u Zagrebu koja nudi veganski sladoled od čokolade u veganskom kornetu

B041 – jedina slastičarnica u Zagrebu koja nudi veganski sladoled od čokolade u veganskom kornetu

0 4524

Napisala: Nika Gaberšek

Ako ste se ikada pitali gdje pobjeći od zagrebačkog ljetnog užeglog asfalta i opakog sunca te pojesti kuglicu, dvije ili pet veganskog sladoleda, stanite, jer upravo ću vam otkriti jednu simpatičnu slastičarnicu koja nudi ne samo opako dobar sladoled, nego i kavu sa zobenim mlijekom, zobeni keksić i veganski muffin. Sve to nalazi se u Masarykovoj ulici 25 u Zagrebu (odmah pokraj HNK – Hrvatskog narodnog kazališta) u slastičarnici koja nosi ime B041.

B041 je nedavno krenuo s proizvodnjom i prodajom veganskih sladoleda, međutim okus im je kao da su zaista stari poznavaoci bogate i kremaste talijanske recepture sladoleda. Od 24 vrste sladoleda koje nude u svojoj vitrini, nalazi se čak 11 vrsta veganskog sladoleda, svi voćni okusi su veganski, od kojih je moje nepce definitivno osvojio ananas, a od čokoladnih veganskih sladoleda možete birati između tamne čokolade, te kombinacija čokolade naranče, čokolada chilli i čokolada rum. Također u ponudi imaju veganske i gluten free kornete.

Ako već niste zalutali u B041, lokal koji je uređen u stilu 80-tih, kojemu je muzika bila glavna inspiracija za uređenje interijera definitivno vam preporučujem da odete, nećete ništa izgubiti, a sigurno ćete dobiti vrhunsku uslugu, opuštenu atmosferu i okuse koji se ne zaboravljaju i kojima će te se sigurno vraćati.

 

 

BEZ KOMENTARA

Odgovori: