Spriječimo neviđeni pokolj 200 nedužnih medvjeda i 11 vukova kojeg najavljuju vrstaše u Sloveniji! 

Spriječimo neviđeni pokolj 200 nedužnih medvjeda i 11 vukova kojeg najavljuju vrstaše u Sloveniji! 

0 184

Slovenija: Predložen cjelogodišnji hladnokrvni masakr 200 nedužnih medvjeda i 11 vukova.

LJUBLJANA – Slovensko Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja predložilo je masovni pokolj 200 nedužnih medvjeda i 11 vukova da bi se izborili s njihovom, kako antropošovinisti to nazivaju “povećanom” populacijom, čime u stvari žele reći da medvjedi nemaju pravo živjeti na Zemlji ako staro-vrstaše tako odluče.

Prođe li ovaj monstruozni prijedlog, teroristi će godinu dana nesmetano pucati po životinjama
Hladnokrvne naoružane ljudske ubojice, koji sami sebe iz nepoznatog razloga nazivaju “lovci”, imat će dozvolu bešćutne slovenske vlasti da masakriraju 200 nedužnih medvjeda i 11 vukova između listopada 2018. i rujna 2019. godine prema prijedlogu, o kome će se voditi javno savjetovanje do kraja srpnja ove godine.

Oko 150 medvjeda živjelo je u Sloveniji 1960. godine, njihov broj je od tada porastao na oko 1000“, izjavio je Damjan Oražen, direktor Slovenske šumske službe.

Zbog velikog protivljenja i osude javnosti koja suosjeća sa životinjama, vrstaše prvo kreću sa žestokom medijskom kampanjom kako bi pridobili simpatije javnosti i uvjerili građane da je takvo masovno ubijanje životinja nužno, iako je potpuno jasno da oružani terorizam nad majkama, očevima i djeci medvjeda i vukova nikako ne može i ne smije biti nužan. Odakle nekome uopće ideja da bi pucanje po obiteljima moglo biti nešto pozitivno i ispravno?

Medijska kampanja i tobožnja javna rasprava je namjerno stavljena sada u ljetne mjesece kada je većina građana negdje na godišnjem odmoru pa neće moći pravovremeno reagirati.

Stoga slovenski vegani moraju mobilizirati što veći broj građana i prvo pokušati dobiti ovu neravnopravnu medijsku bitku, a ako to ne uspiju onda trebaju organizirati masovno ometanje lova, kako bi se izravnim suprotstavljanjem spasio što veći broj nedužnih medvjeda i vukova.

Medvjeđe i vučje obitelji moraju biti spašene od ovog planiranog i najavljenog zločina.

Slovenski vegani, molim vas pomozite medvjedima i vukovima, i znajte da niste sami, vegani iz Hrvatske i cijelog svijeta su uz vas! Stat ćemo rame uz rame s vama ispred terorističkih pušaka!

BEZ KOMENTARA

Odgovori: