Veganski roštilj, sirova torta i 3. rođendan objavnika “Oslobođenje životinja” – svi ste pozvani, čak i oni koji se ne osjećaju tako!

Veganski roštilj, sirova torta i 3. rođendan objavnika “Oslobođenje životinja” – svi ste pozvani, čak i oni koji se ne osjećaju tako!

0 7709

Dođite da zajedno proslavimo 3. rođendan neovisnog međumrežnog lista “Oslobođenje životinja”, da uživamo, družimo se, filozofiramo, (pre)jedemo uz veganski roštilj u velikom dvorištu obiteljske kuće na zelenoj travi, u debeloj hladovini stare trešnje i cjelodnevnom laganini druženju.

Subota, 25. 8. 2018. u 13 sati
Ulica Nikole Tesle 41, 10 408 Velika Mlaka
(kod stare zračne luke “Pleso”)

Ulaz je slobodan za sve životinje dobre volje, ljudske i ne-ljudske, i neka vas ne brine ako se ne poznajemo, upoznat ćemo se, i neka vas ne brine ako smo se svađali preko Fejsa ili uživo, sada se možemo opušteno družiti, a poslije se opet možemo svađati.

Pozivamo vas na veganski roštilj i neko varivo u 12 litarskom kotliću (ako netko ima veći kazan / kotlić, neka slobodno donese) povodom:

  • 3. rođendana objavnika “Oslobođenje životinja” koji je bio 19. 8. 2018.,
  • 3. rođendana ciklusa tribina “Oslobođenje životinja” koji će tek biti 22. 9. 2018., ali ga možemo proslaviti u ovom paketu,
  • ne smijemo navesti kojeg rođendana Marijane Međugorac, ali je još uvije komad i po i sve je bolja,
  • 15. godišnjice (službenog) braka Marijane Međugorac i Roberta Međugorca koja je 23. 8. 2018.
  • 43. godišnjice braka pokojne bake Višnjice Međugorac i pokojnog dida Vladislava Međugorca koja je također 23. 8. 2018.
  • 30. rođendan Mislava Skrepnika (Snaga bilja) i 3. rođendan od kada je postao vegan

Kuhat ćemo mladu grašinu ili leću s povrćem u kotliću i roštiljati sojine medaljone koje ćemo večer prije skuhati i napacati, a svakako nam se pridružite u pripremanju klope, ako vam se da, nije obavezno, da ne moramo sve sami.

Ako imate još nekih želja slobodno ih napišite dolje u komentare. Također slobodno ponesite i što god još želite da bacimo na roštilj i neke osvježavajuće sokiće.

Plan “B” je da se u slučaju kiše iz dvorišta prebacimo u veliku dnevnu sobu.

Vidimo se! :)

Ovdje možete vidjeti Fejs događaj.

BEZ KOMENTARA

Odgovori: