Životinje – paralelna povijest

Životinje – paralelna povijest

0 35862
Životinje - paralelna povijest

Ovim projektom bismo mogli spasiti puno više života ne-ljudskih životinja. Dugoročno gledano, mogle bi to biti i SVE ŽIVOTINJE.

 

Autor: Stevan Živkov Andričin
Prevela: Marijana Međugorac, prof.

 

Trebamo li u obrazovni sustav širom svijeta uvesti povijest životinja?
Kolika je njihova važnost u ljudskoj povijesti i smijemo li ih uopće izostaviti?
Priključite se akciji koja bi to mogla omogućiti i napraviti znatnu promjenu.

“Životinje u modernoj povijesti”(“Animals in Modern History”) je knjiga napisana prema dugometražnom dokumentarnom filmu “Životinje: paralelna povijest”, koja govori o sudjelovanju životinja u ljudskoj povijesti. Revolucionarna ideja cijelog projekta je uvođenje obrazovanja na temu “Životinje u modernoj povijesti i društvu” u školski sustav širom svijeta po prvi put. Ovim projektom bismo mogli spasiti puno više života ne-ljudskih životinja. Dugoročno gledano, mogle bi to biti i SVE ŽIVOTINJE.

Životinje - paralelna povijest

Životinje – paralelna povijest

Knjiga “Životinje u modernoj povijesti “ je vrlo važan dio projekta. To nije obična knjiga sa slikama -to je bitan alat za buduće generacije, za nastavnike i učenike, i spremna je za objavljivanje. Ali samo uz vašu podršku ova knjiga, kao i cijeli projekt, mogu postati mogući!

Molimo Vas da nam se pridružite i podijelite ovo svim veganima aktivistima na planeti Zemlji kako bi se ideja uvođenja edukacije o povijesti životinja proširila.

Ubijanje i mučenje životinja, kao i uništenje planeta, je pojava koja svakodnevno raste, i očito je da stare metode ne daju dovoljne rezultate. Trebamo nove taktike, a ja radim na nekoliko projekata koji imaju potpuno novi pristup pravima životinja. Moramo početi koristiti alate sustava.

Tijekom mog istraživanja o prethodnim dokumentarnim filmovima, postao sam svjestan skrivenih detalja iz nepoznate paralelne povijesti životinja. Knjiga i film pokazuju kako su životinje izgubile na važnosti u proteklih 200 godina od progresivne ere i postale obični strojevi za hranu i eksperimentiranje u 21. stoljeću. Životinje se brutalno iskorištava, dovodi do ruba izumiranja, lovi ih se i jede. No, kako smo se našli u takvoj situaciji, u našoj općeprihvaćenoj stvarnosti? Podučavanje svjetske povijesti bez životinja je lažno načelo našeg obrazovanja koje se dramatično odražava na naš okoliš.

Pokret za oslobođenje životinja/ Veganski pokret je tako slab i rascjepkan u svom djelovanju, da čak ne može osloboditi jednog slona poput Nosey ili orku Lolitu.

Molimo ujedinite se i podržite ovaj važan i dragocjen projekt!

Napravit ću najbolju moguću knjigu.Ovo su dimenzije:
A4 297 x 210 mm ili 11.69 x 8,27 inča.

Meki uvez, 100 stranica s prekrasnim crno-bijelim povijesnim fotografijama.
Mat Stranice.

Posjetite našu službenu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/AnimalsAParallelHistory

Kontakt pisac / redatelj Stevan Zivkov Andricin: office@cityfocus.biz

Preuzeto sa: https://www.rockethub.com/projects/61812-animal-in-modern-history-book

 

BEZ KOMENTARA

Odgovori: